Povratek duše, šamanski trans

(DELAVNICA)

VRNITEV DUŠE

V procesu Soul retrieval – povratka duše klient odkrije izgubljene kvalitete, sposobnosti ( mentalne, spiritualne, fizične, emocionalne,… ), ki so v večini primerov posledice raznih travm, psihičnih ali fizičnih.. Pri tem se izgubljena kvaliteta manifestira v sedanjosti, kar klient občuti kot zelo intenzivno, pozitivno, momentalno izkušnjo in je v mnogo boljšem psihofizičnem stanju kot pa pred pričetkom procesa.

ŠAMANSKI TRANS

Na tej delavnici boste imeli priložnost vstopiti v v nežen, globok in hitro – ozdravitveni trans.

Izkusili boste hkrati vse JAZ-e, vse plati svoje osebnosti in njihove komplemente ter temne plati, za katere ste mislili, da jih ne želite vsebovati – in to z ljubeznijo. To bo sprostilo vašo kreativno moč iznad vseh pričakovanj.

Naučili se boste uporabljati stanje transa na sebi, kar bo izvabilo iz vas osupljive potenciale samozdravljenja. Naučili se boste delati na tak način, da se boste počutili bolj kreativni in zaščiteni v svojem življenju, z občutkom povezave z lastnim globokim instinktivnim umom, s svojo dušo in z okoljem v širšem smislu.

Energetske maske, ki jih ljudje nosimo v vsakdanjem življenju so hologrami naših lastnih omejenih struktur prepričanj in imajo skrivnosten vse-prežemajoč vpliv na to, kako drugi reagirajo na nas. Med to delavnico bomo razkrili te maske in se jih s šamansko alkemijo naučili transmutirati. Na ta način boste sami kreirali življenje, kakršnega si želite. Naučili se boste vaši zavesti dati večjo prožnost, kar vam bo omogočilo globji vstop vanjo. Spoznali boste, kako izbrati najprimernejše arhetipsko stanje zavesti, kar bo vašim rezultatom v življenju dalo večjo intenzivnost.

POGOJ: Predhodna udeležba na osnovni šamanski delavnici.