Hologramska časovna linija

(DELAVNICA)

Skreiraj si sanje, vstopi vanje in zaživi življenje, kakršnega veš, da želiš doživeti…

To lahko dosežeš tako, da se naučiš delati znotraj in zunaj iluzije časa, s pristopom do znanja o preteklosti – tako osebne, kot trans osebne, kot orodja kreacije lastne prihodnosti.

Ta tečaj vključuje specialne tehnike, ki jih je razvil Rowland Barkley iz prastarih skrivnih šamanskih tehnik zdravljenja, za zdravljenje travm sedanjega življenja, ki izvirajo iz maternice, prejšnjih generacij ali prejšnjih življenj. To holografsko obrne vzorce slabosti v vzorce moči, ponovno prebudi stara vedenja in motivira k aktivnosti v prihodnosti. Tečaj vam bo dodal zelo močno dimenzijo v vašem sedanjem življenju.

V družbi z avstralskim šamanom Rowlandom Barkleyjem (desno) in Baba Kingom

Večina tehnik za redukcijo travmatičnih incidentov bazira na predpostavki, da je spomin lokalen in da ima klient »posnetek« sebe kot žrtve v določenem dogodku. S tem tečajem boste razvili pristop v holografski posnetek dogodka, tako lahko doživite vse udeležence, so – kreatorje tega dogodka. Vez posameznika s preteklo travmo je to, da ne želi vedeti, kako so se ostali vpleteni v tej situaciji počutili in kaj so o njej mislili. Delo s temi tehnikami je pogosto čudežno, ne glede na vrsto manifestacije, ki se zgodi (čustvena, vzorec travme).

Ko so znanja enkrat ločena od travme, se deli klientove duše, ki so bili ujeti v preteklosti, vrnejo k njem v spremenjeni obliki – kot kvaliteta življenja.

POGOJ: Predhodna udeležba na osnovni šamanski delavnici