24/08/2011

Predstavitev Centra

>>> AZAME  <<<

>>> SPOMNI SE SEBE <<<

***

Kdor je spoznal sebe, je spoznal vse.

Center Altorion predstavlja Gnostično celico v tem bipolarnem univerzumu mase, energije, časa in prostora, ki ga inspirirajo starodavne in sodobne gnostična gibanja, skupine in posamezniki, od začetka zavednega človeštva do sedaj.

Cilje je bil, je in vedno bo – jasen in večen:

»Spoznaj, izkusi in živi SEBE!!«


Robert Lavtar, ustanovitelj  Gnostičnega Centra Altorion, je najprej iskal in našel resnico zase, svoje znanje pa je nato delil naprej.

Robert je spoznal, prakticiral in obvladal neštete filozofije in tehnike – od dosežkov sodobnih avtorjev do znanj, ki jih je do današnjega časa ohranilo starodavno izročilo posvečenih naslednikov. Vso to znanje temelji na lastni izkušnji. Metode je najprej preizkusil na sebi, na članih družine in nato še na stotine klientih.

Po njegovem mnenju Center Altorion posreduje najboljše in najučinkovitejše metode, ki obstajajo na tem planetu.

Cilj je svoboden in samo-realiziran posameznik.


Robert je spoznal in bil uveden v vodenje in izvajanje najučinkovitejših gnostičnih spiritualnih metod (Intenziv Gnoze, PEAT, Intenziv Sunjate) avtorja Spiritualne Tehnologije Nove dobe Ž.M. Slavinskega (www.spiritual-technology.com).

V Braziliji, na Inštitutu za neo-šamanizem, Paz Geia, Sao Paulo, se je usposobil za izvajanje sodobnih šamanskih metod (Exorcizem, Vrnitev duše, Hologramska časovna linija, Terapevtski Trans).

Marca 2002 je v Braziliji od Balogun Fabunmija, 82-letnega nigerijskega babalawa, prejel Ifa iniciacijo in bil uveden v več kot 10.000 let star neokrnjen šamansko-religijski afriški sistem, katerega korenine segajo v pradavno Sumerijo.

 

Aprila 2002 je na Odprti mednarodni univerzi za komplementarno medicino (The Open International University for Complementary Medicines, Colombo, Sri Lanka) dopisno doktoriral na temo “Sodobno šamanstvo”.

Delavnice in individualne seanse je vodil tudi v Angliji (London), Avstraliji (Sydney), Belgiji (Bruselj), Braziliji (Sao Paulo in Rio de Janeiro), Avstriji (Dunaj), Nemčiji (Münnchen), Norveški (Oslo), Italiji (Toskana) in Hrvaški (Zagreb).

 

 

 

 

 

 

 

Tekom nabiranja znanja je spoznal veliko mojstrov iz različnih področij:

Robert & Živorad M. Slavinski

Robert & Živorad M. Slavinski

 

V družbi z avstralskim šamanom Rowlandom Barkleyjem (desno) in Baba Kingom

V družbi z avstralskim šamanom Rowlandom Barkleyjem (desno) in Baba Kingom

 

Navajo medicine man

Navajo medicine man

 

Robert with australian Aboriginal Elder Uncle Max

Robert z avstralskim Aboriginal Starešino Uncle Max

 

Robert z nigerijskim babalawom Balogun Fabunmi

 

IFA poroka

 

Scottish Knight Templars

 

Robert in papež Janez Pavel II.

Robert in papež Janez Pavel II.

 

Robert izvaja life-reading za svojega vnuka