08/07/2013

AKTUALNO

IFA DELAVNICA
Goričko, 8. maj 2021

(beri spodaj)

*

INDIVIDUALNI PROCESI IN TERAPIJE:

Individualni programi:

(beri spodaj)

***

2020 Ifa reading

(beri spodaj)

 

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
IFA DELAVNICA
Goričko, 8. maj 2021
 
 

Vabim te na Ifa delavnico.

Delavnica je namenjena vsem, ki imajo opravljen vsaj dafa imori (life reading) in interes poglobiti znanje in modrost glede sebe in sveta. Predstavljen bo celoten spekter procesov in ritualov, ki omogočajo notranjo stabilnost in rast, ne glede na zunanje okoliščine.
Razkorak med budnim in nezavestnim posameznikom se poglablja, nihanja v človeku in svetu so vedno bolj silovita in nepredvidljiva. Interes za ravnovesje in mir pospešeno raste povsod. Ifa, kot pradavni sončni orakelj, preobražen in prilagojen za sodobni čas, lahko nudi trdno oporo in usmerja človeka k lažjemu prepoznavanju bistvenih stvari, ki prebujajo resnično mišljenje, čutenje in voljo.

Poseben poudarek bo na ohranjanju povezave z višjim jazom človeka (ORI), ki je v sedanjem času izredno pomemben. Vsak udeleženec bo prejel osebno EBORI povezavo, to je povezava z višjim jazom, katero bo potem lahko izvajal samostojno zase in za druge.

Na delavnici bomo prilagodili in uskladili določene aspekte Ifa divinacije, procesov in ritualov, glede na aktualno svetovno situacijo.
S posebnim Ifa – Orunmila ritualom bomo posvetili vsa Ifa orodja.

 
Ostanite pogumni in budni!
Ire ooo
Robert 


Kdaj: sobota, 8. maj 2021 od 10.00 do 18.00
Več info: 041 335-215 robert, E-mail: robert.lavtar@gmail.com

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

INDIVIDUALNI PROCESI IN TERAPIJE

 

Potrebna je predhodna rezervacija termina !

Info: 041 335-215 (robert),

skype: robert.lavtar

www.altorion.si

…………………………………………………………..

Poleg Ifa divinacij, life reading-ov, Šamanskega čiščenja – aktivacije zavesti telesa, individualnih procesov Spiritualnih procesov po Slavinskem (PEAT – nevtralizacija prvinskih polaritet, Memento – integracija preteklih življenj, IGI – individualni Gnostični Intenziv), toplo priporočam Perate proces, ki je rezultat dela zadnjih dveh let in v enem procesu združi tri različne sfere.

PERATAE PROCES

Predstavlja individualni proces, kjer se tri različne sfere posameznika ali določenega problema obdelajo v enem neprekinjenem procesu, ki traja od 1-2 ure. Prvi segment predstavlja uporabo posebnih metod spiritualne tehnologije za odkrivanje in nevtralizacijo osnovnih kod – polarnosti (PEAT). V primeru, da ima oseba že nevtralizirane polarnosti, pa se izvaja posebni proces odkrivanja problema, ki se ga posameznik zaveda, ne more pa ga jasno definirati oziroma ga kljub naporom do sedaj ni uspel razrešiti. Sledi ustrezen proces spiritualne tehnologije, ki dotični problem razreši na najvišjem nivoju. Drugi segment predstavlja aktivacijo zavesti fizičnega telesa z uporabo šamanskih metod. V primeru, da ima oseba že aktivirano zavest fizičnega telesa, pa se s posebnimi šamanskimi procesi, predvsem s procesi na hologramski časovni liniji, odkrijejo in nevtralizirajo vse negativne odločitve in vplivi dotičnega problema iz prvega segmenta. Tretji segment predstavlja IFA Life Reading , ki tako z enim samim procesom zaključi proces manifestacije človekove usode v fizični realnosti. V primeru, da ima oseba že opravljen Life Reading pa se izvede IFA Divinacija z Oponom, ki točno določi vse potrebne aktivnosti, ki bodo pripeljale do tega, da se bodo v najkrajšem možnem času pozitivne spremembe realizirale v materialnem svetu. Peratae je ime gnostične skupnosti iz časov prakrščanstva in pomeni: ” Tisti, ki poznajo prehod!”

Obvezna je predhodna rezervacija.


Za vse procese je potrebna predhodna rezervacija termina !

Info: 041 335-215 (robert),

skype: robert.lavtar

www.altorion.si

 


 

2020 Ifa reading