Aktivacija življenske energije

(DELAVNICA)

Šamanska aktivacija življenske energije – prebudi in omogoči:

  • proces samozdravljenja, izražanja strasti, kreativnosti in emocionalne stabilnosti
  • Sproščanje in odstranjevanje emocionalnih energetskih blokad, implantiranih pogojevanj, generacijskih blokad in urokov iz fizičnega telesa
  • “Globinsko zrcaljenje” – nam pomaga pri varnem zdravljenju drugih, ne da bi se navzeli / absorbirali njihovo negativno energijo
  • Zdravljenje vzorcev družinske karme – odpravljanje bremena raznih omejitvenih prepričanj in emocionalnih stresov, ki smo jih podedovali od neštetih generacij
  • Učenje komunikacije z Globjim jazom

Šamanska aktivacija ŽIVLJENSKE ENERGIJE je iniciacijski proces, s pomočjo katerega prebudimo zavest fizičnega telesa in mu odpremo pot duha. Proces se običajno odvija še več mesecev po seminarju. Vsak udeleženec se nauči učinkovitega zdravljenja s pomočjo rok. S to sposobnostjo nato lahko odstranimo emocionalne blokade in zadržke. Naučimo se selektivne komunikacije na nivoju fizičnega telesa, Duha in celo več. Gre za aktiviranje procesa sproščanja zadržkov, omejitvenih vzorcev, preneseni s strani krvnih prednikov.

Zakaj šamanska aktivacija življenske energije?

Zaradi tisočletja trajajočih omejitvenih socialnih vzorcev in vrste drugih dejavnikov, so fizična telesa na zemlji sprejela na tisoče vsiljenih vzorcev in zadržkov. To je deaktiviralo večino aspektov spiritualne DNK, povezave med zavestjo telesa in Višjim jazom.

Celo ljudje, ki se tega zavedajo, pogosto trpijo zaradi pomanjkanja energije zaradi vsiljenih vzorcev (zadržkov) v njihovem energetskem polju.

Že tisočletja šamani v “primitivnih družbah” govorijo o vizijah, v katerih vidijo lestev/pot, ki vodi od zemlje do neba in jo simbolizirata dve prepletajoči se kači, podobni biološkemu modelu DNK.

S šamanske perspektive je fizično telo le kristalizacija Višjih teles, ne pa njihov vzrok. Sledeč temu modelu šamanska pot pripelje do učinkovitih rezultatov: strasten in vesel posameznik, poln energije in motivacije.

Na intenzivnem transformacijskem vikend seminarju se boste naučili premagati in odpraviti emocionalne in energetske blokade v sebi in drugih, ter se naučili zopet poiskati notranjo osebno moč.

Z uporabo šamanskih tehnik (vključno z bobnanjem) boste spoznali različne vrste zavesti in pot do znanja na različnih nivojih fizičnega telesa; Instinktivnega Duha, Višjega Jaz-a. Osvobodili se boste spon v obliki “modernih “ dekadentnih prepričanj glede staranja, bolezni in stresa, kar vas bo pripeljalo do sposobnosti samozdravljenja in kreativnosti.