iniciacije in rituali

PROGRAM IFA METOD (po Life reading-u)

Iniciacije izvaja Robert osebno.

 • ESU IFA
 • EBORI
 • EGUNGUN STICKS
 • ICOFA iniciacija
 • ORI iniciacija
 • IYAMI iniciacija
 • EGUNGUN iniciacija
 • INICIACIJE V ORIŠE

Life reading-u sledijo naslednji koraki Ifa ritualov: Ešu Ifa, Ebori, ter Ishefa – osnovna Ifa iniciacija.

Njihova izvedba je včasih določena tekom Life reading-a, večinoma pa se priporoča tistim, ki jih je Ifa sistem močno pritegnil in želijo poglobiti svoje znanje ter povečati samozavest. Seveda se priporočajo tudi vsem, katerim predhodne metode še niso popolnoma uravnovesile dosedanjega življenja.

Običajni vrstni red je Ešu Ifa, Ebori in za tem Icofa, osnovna Ifa iniciacija. Časovni razmik je odvisen od posameznikove usode oziroma nujnosti v kritičnih primerih. Omenjeni rituali se lahko vsi izvedejo v enem dnevu.

Iniciacija

 • ESHU IFA ( prejem in posvetitev osebnega Eshu – ja )

Eshu Ifa predstavlja energijo, ki odpira vrata novim projektom v najširšem pomenu besede. V Ifa kontekstu predstavlja posrednika med nebom in zemljo, energijo, ki je prisotna, preden se karkoli prične.

Ko posameznik prejme osebnega Eshu – ja, prejme potencial za vse obstoječe možnosti. Glede na to, da ima vsakdo od nas specifično energijo in usodo, je priprava in izdelava Eshuja popolnoma prilagojena vsakemu posamezniku.

Na prastari način se v Eshuja vtisne energija osebne življenjske poti, doda se morski pesek vseh svetovnih oceanov…. zatem se izvede prastari proces aktivacije Eshuja.

Eshu se prejme za celotno življenjsko obdobje. Predhodno je potrebno opraviti Life reading, kjer se določi energija življenjske poti.

Cena: 130 €

 • EB’ORI ( daritev in povezava z višjim JAZ-om )

Ebo Ori je prastari ritual darovanja višjemu Jaz-u, s katerim se vzpostavi povezava, ki v večini primerov traja celo življenje in še dlje.

Ta nežni, mirni, preprosti in pa hkrati neverjetno močni ritual, se opravi v tišini, v večernem času. Simbolično in tudi dejansko strgaš s sebe stara in si nadeneš nova oblačila. Preko noči se sproži proces povezovanja, zjutraj, ob zori pa med sprehodom in meditacijo vstopiš v novo življenje.

Cena: 130 €

Obvezno potrebuješ!!!:

– 1x komplet starih oblačil, ki se odvržejo
– 1x komplet novih ali malo rabljenih oblačil bele barve
– 1x pokrivalo, športna kapa, klobuček (svetlih barv)….. za pot domov
– daritve za vaš Ori, po lastni presoji (manjše količina sladkega sadja in sladkarij,
oziroma karkoli se vam zdi primerno za darovanje vašemu Ori)

 • EGUNGUN STICKS ( povezovanje z energijo umrlih krvnih prednikov )

Izjemno pomemben pripomoček za intenzivno povezovanje z energijo umrlih prednikov – EGUNGUN STICKS, snop devetih povezanih palic, posvečenih s posebnim ritualom, ki prebudi naše ženske in moške umrle prednike. Uporablja se pri vsakem povezovanju s predniki tako, da tokom procesa držiš EGUNGUN STICKS v levi roki.

Prisotnost na kraju ni obvezna.

Cena 210 €

 • ICOFA (SHEFA) – OSNOVNA IFA INICIACIJA

Icofa – Ena roka Orunmila.

Posamezniki, ki želijo poglobiti razumevanje in še podrobneje spoznati uporabo energije Orunmila (Ifa) na višjem in bolj prefinjenem nivoju, lahko prejmejo svojo Icofo. S tem zelo močnim iniciacijskim procesom pride posameznik v intenziven stik s potencialno močjo Orunmila (IFA), Oriše divinacije. Po prejemu Icofe lahko posameznik prične izvajati divinacije za lastne potrebe.

Cena: 400 €

Informacije o ORI , IYAAMI, EGUNGUN, ORIŠA iniciacijah dobite po telefonu.

Naproščamo vas, da se v vsakem primeru predhodno telefonsko prijavite na katerokoli od naštetih iniciacij oz. ritualov.

Vse informacije: 041 335 215 (Robert Lavtar)