Peat delavnica

(DELAVNICA)

Ta nova tehnologija vas vodi korak za korakom do enostavnega, toda učinkovitega in hitrega odpravljanja neštetih težav, neželjenih stanj in hkrati prinaša čudovite spiritualne izkušnje. V njem ni meditacije, niti igel ali pritiskanja na določene točke, ampak samo nekaj lahkih, čarobnih dotikov s prsti po točkah, ki so bile še do nedavnega tajne. Na ta način odpravimo neželjeno stanje, ter nato z usmeritvijo na pozitivno stanje, to tudi dosežemo. Na svetu obstaja več energetskih sistemov, toda PEAT je hitrejši in enostavnejši od ostalih, ker seže v globino – v samo srž problema in vsakdo se lahko nauči njegovih osnov v enem dnevu. Katere probleme odpravlja PEAT? Seznam je zelo dolg. Pouči vas, kako hitro in trajno odpravite pri sebi, družinskim članom, klientom skrbi in strahove, napade panike, besa, obsedenosti, žalosti, fizične bolečine in težave.

Vse težke fobije, kot strah pred letenjem z letali, strah pred pajki, kačami, iglami, zaprtimi prostori, javnimi nastopi pred skupino neznanih oseb, vse življenske travme, odlaganje obveznosti in aktivnosti, pomanjkanje samospoštovanja in zaupanja vase, probleme z učenjem in polaganjem izpitov, izmikanje ljudem ali agresivnim nastopanjem, težke in dolgotrajne alergije itd..

PEAT ne odpravlja le nezaželjena stanja in okoliščine, pač pa zelo hitro ustvarja željena stanja in pozitivne odnose. Vsi poznamo “težke in nerešljive” situacije in osebe, ki jim doslej še noben sistem ni pomagal, odnosno dajal rezultate, ki so trajali le kratek čas saj so ljudje spet padali v stare probleme in bili prepričani, da jim ni pomoči. Takšni ljudje imajo v sebi nezaveden odnos samo-sabotaže, v katerem nezavedni programi delujejo proti njim. FORMULA PEAT-a je njihova rešitev. Pred začetkom procesa odstranja nezavedno sabotažo njihovih ciljev in želja.

INDIVIDUALNI GLOBINSKI PEAT PROCES

  • ODKRIVANJE IN NEVTRALIZACIJA OSNOVNIH POLARITET ČLOVEKA:

Čas trajanja: 45-60 min