iris mulej se je obrnila na šamana

Iris Mulej: Obrnila se je na šamana

Slovenska manekenka Iris Mulej se je pred kratkim obrnila na znanega šamana Roberta Lavtarja. Po lanski napovedi je lepotica želela podobno slišati tudi letos, a pravi, da dobra napoved ni vse, saj moraš za uresničitev delati tudi sam.

16. 2. 2011

Črnolaska Iris Mulej in njen fant Črt Slavec prijateljujeta z znanim šamanom Robertom Lavtarjem in njegovo pojočo ženo Petro Slapar.

“Z zakoncema se poznamo že dolgo časa in že ob našem prvem srečanju mi je Robert naredil ‘lifereading’. Priznam, da me je presenetil s stvarmi, ki jih je prebral in napovedal s šamanskim tolmačenjem,” je povedala Iris, ki ji je šaman že lani napovedal lepo prihodnost.

Vse se uresniči

“Robert nama je s Črtom naredil ‘lifereading’ že lani, in ker nama je tako presenetljivo dobro svetoval in napovedal določene stvari, sva se letos spet obrnila k njemu za nasvet, kako bo v letu 2011. Vprašala sva za vsa področja, od kariere, zdravja, novih poslovnih idej do osebnih odnosov. Lahko vam zaupam, da sva oba s Črtom z napovedanim zelo zadovoljna, kar pa še ne pomeni, da je stvar z dobro napovedjo rešena. Za uspeh in rezultate se je namreč treba potruditi ter delati in delati. (smeh) Lahko rečem, da leto začenjam optimistično in s polno paro grem naprej,” je povedala Iris, ki šamanstvo priporoča vsem.

Ni edina znana

Manekenka in model Iris Mulej pa ni edina znana oseba, ki se po nasvete obrne na šamana. Robert Lavtar se je s šamanstvom spoznal pred devetimi leti, in sicer po hudi prometni nesreči. Sicer imajo šamani posebne sposobnosti od rojstva ali pa jih pridobijo, ko premagajo hudo bolezen oziroma doživijo pomembno prelomnico.

“Obravnaval sem že več kot pet tisoč ljudi in večina je bila ob prvem srečanju močno presenečena. Še vedno je prisoten stereotip, da je šaman nekdo, ki živi v kolibi ali naravi,” pravi Lavtar, ki se rad pohvali, da k njemu prihajajo tudi politiki in ekonomisti.

vir: https://www.cosmopolitan.si/astro/zanimivosti/iris-mulej-obrnila-se-je-na-samana/