Super tečaj spirit. tehnologije

Super tečaj je sinteza večine sistemov Slavinskega, ter najučinkovitejših metod sodobne Neodvisne Scientologije. Na njem boste:

  • spoznali nove Gnostične sisteme odznotraj;
  • dobili boste vpogled v karmo in osnovne kode bitja;
  • delali boste z Astralnimi Entitetami ali bitji v vaši auri ali auri vaših klientov;
  • prakticirali in popolnoma obvladali tehniko Magičnega ogledala, spoznali kako zadržki, kritike in obsojanje drugih usmerjajo vaše življenje;
  • spoznali in v praksi preizkusili Hiper Dimenzionalni Rezonator-naprava, ki omogoča potovanje skozi čas in prostor;
  • spoznali boste skrivnostno Gnostično zgodovino univerzuma, kaj vas veže na planet Zemlja oz. onemogoča vašo spiritualno evolucijo: Implanti, Entitete, črne luknje nezavednega;

Tečaj bazira izključno na praktičnem delu in je zelo primeren je za voditelje, ki delajo z drugimi ljudmi. Največje uspehe doživijo udeleženci, kateri so predhodno obiskali nekaj Intenzivov Gnoze, Sunjato oz. jim »spomin« seže tudi izven meja tega našega planeta. Kar pa ni pogoj. Če se je ob branju tega obvestila začelo nekaj prebujati v tebi, je napočil čas, da se tvoja percepcija razširi preko meja tega planeta.

Na tečaju bomo prakticirali poleg obstoječih metod še šamanske – Barkley-jeve tehnike, Svetlobni dih, ogledali si bomo video kaseto UFO’s The Evidence, dokazi o obstoju izvenzemeljskih civilizacij, potovali skozi čas in prostor, vse z namenom da restimuliramo vsebine vaše zavesti pred prihodom na ta planet, oziroma vstopom v univerzum Energije, Materije, Časa in Prostora.

Korona

BREZPLAČNE IFA DIVINACIJE, GLEDE KORONA SITUACIJE


MOGOČE JE PRIŠEL ČAS, DA STOPIMO SKUPAJ IN POMAGAMO DRUGIM PO SVOJIH ZMOŽNOSTIH.

OD 26. MARCA 2020, NAPREJ VSAK DAN MED 11.00 IN 13.00 URO IZVAJAM BREZPLAČNE IFA DIVINACIJE, GLEDE KORONA SITUACIJE.

Divinacija je namenjena osvetlitvi posameznikovega  trenutnega stanja v odnosu do pandemije, poleg ocene ogroženosti zdravja, usmerja pozornost na odpravo panike in strahu, ki hromijo družbo  v večji meri kot pandemija sama.

Vsi zainteresirani me pokličite na 041 335 215, vsak dan med 11.00 in 13.00 uro.

Več: www.altorion.si

This will close in 15 seconds