Predstavitev Centra

Kdor je doživel sebe, je doživel vse.

Center predstavlja gnostično celico v tem bipolarnem univerzumu materije, energije, časa in prostora, katero prežema navdih pradavnih gnostikov, gnostičnih gibanj, skupin, posameznikov od samih začetkov zavestnega človeštva do sedaj.

Cilj je bil, je in bo jasen in večen: »Spoznaj, doživi in živi SEBE!!«

Gram Prakse odtehta tone prebranih knjig.

Center predstavlja skupek različnih starodavnih metod, tehnik, individualnih procesov, skupinskih delavnic, intenzivov in iniciacij, ki so preživela skozi pretekla tisočletja, in pa sodobnih, ki so bila razvita v sozvočju z našo tehnološko napredno družbo. Skupni imenovalec je neposredna direktna izkušnja in praktična uporabnost za človeka sodobne zahodne družbe.

Subjektivna in objektivna svoboda – Vrnitev Enosti

Center Altorion predstavlja simbiozo prastarih in sodobnih praktičnih znanj, ki omogočajo osvoboditev človeka v subjektivnem in v objektivnem smislu.

Subjektivna svoboda.

Predstavlja osvobajanje subjektivne zavesti človeka, Atmana, resničnega Jaz-a….Metode kot so Intenziv Gnoze, PEAT, Intenziv Sunjate in ostale metode gnostične Spiritualne Tehnologije, omogočajo preko osebnih spiritualnih izkušenj, nevtralizacijo polarnosti ter vstop v polje enosti – vseprisotnosti.

Objektivna svoboda.

Predstavlja osvobajanje nevidnih spon in okov, miselnih, vedenjskih in živalskih vzorcev našega fizičnega telesa z uporabo individualnih in skupinskih šamanskih metod ter v naslednji fazi osvobajanje materialno – fizične realnosti, z vidika naše usode, zdravja, uspeha, odnosov in premagovanja ovir v vsakodnevnem življenju. V teh primerih se uporablja sistem Ifa in Iyaami.

Potrebno je poudariti, da sta omenjena, sicer pradavna sistema Ifa in Iyaami popolnoma spremenjena in prilagojena sodobni zahodni družbi in se izvajata drugače, kot kjerkoli drugje na planetu.

 


 

Robert lavtar, ustanovitelj  Gnostičnega Centra Alternative Altorion, ki ga vodi skupaj s ženo Petro Lavtar Slapar, je najprej iskal in našel resnico zase, svoje znanje pa je nato delil naprej.

Robert je spoznal, prakticiral in obvladal neštete filozofije in tehnike – od dosežkov sodobnih avtorjev do znanj, ki jih je do današnjega časa ohranilo starodavno izročilo posvečenih naslednikov. Vso to znanje temelji na lastni izkušnji. Metode je najprej preizkusil na sebi, na članih družine in nato še na stotine klientih.

Po njegovem mnenju Center Altorion posreduje najboljše in najučinkovitejše metode, ki obstajajo na tem planetu.

Cilj je svoboden, srečen, zadovoljen, neustrašen ter močan posameznik, ki je spoznal samega sebe.

 

 

Tekom nabiranja znanja je spoznal veliko mojstrov iz različnih področij:

Robert & Živorad M. Slavinski

Robert & Živorad M. Slavinski

V družbi z avstralskim šamanom Rowlandom Barkleyjem (desno) in Baba Kingom

V družbi z avstralskim šamanom Rowlandom Barkleyjem (desno) in Baba Kingom

Navajo medicine man

Navajo medicine man

Robert with australian Aboriginal Elder Uncle Max

Robert z avstralskim Aboriginal Starešino Uncle Max

Robert z nigerijskim babalawom Balogun Fabunmi

IFA poroka

Scottish Knight Templars

Robert in papež Janez Pavel II.

Robert in papež Janez Pavel II.

Robert izvaja life-reading za svojega vnuka

Robert je spoznal in bil uveden v vodenje in izvajanje najučinkovitejših gnostičnih spiritualnih metod (Intenziv Gnoze, PEAT, Intenziv Sunjate) avtorja Spiritualne Tehnologije Nove dobe Ž.M. Slavinskega (www.spiritual-technology.com).

V Braziliji, na Inštitutu za neo-šamanizem, Paz Geia, Sao Paulo, se je usposobil za izvajanje sodobnih šamanskih metod (Exorcizem, Vrnitev duše, Hologramska časovna linija, Terapevtski Trans).

Marca 2002 je v Braziliji od Balogun Fabunmija, 82-letnega nigerijskega babalawa, prejel Ifa iniciacijo in bil uveden v več kot 10.000 let star neokrnjen šamansko-religijski afriški sistem, katerega korenine segajo v pradavno Sumerijo.

 

Aprila 2002 je na Odprti mednarodni univerzi za komplementarno medicino (The Open International University for Complementary Medicines, Colombo, Sri Lanka) dopisno doktoriral na temo “Sodobno šamanstvo”.

Delavnice in individualne seanse je vodil tudi v Angliji (London), Avstraliji (Sydney), Belgiji (Bruselj), Braziliji (Sao Paulo in Rio de Janeiro), Avstriji (Dunaj), Nemčiji (Münnchen), Norveški (Oslo), Italiji (Toskana) in Hrvaški (Zagreb).