Intenziv gnoze

(DELAVNICA)

Edini cilj Intenziva je neposredna – direktna izkušnja Resnice oziroma Gnoze.

Alternativna tehnika omogoča, da posameznik doživi razsvetljenje preko osnovnih prastarih vprašanj (koanov): “Kdo sem jaz?”,” Kaj sem jaz?”, “Kaj je Življenje?”, “Kaj je drugo človeško bitje?”, itd…

O Gnozi je nemogoče govoriti ali jo točno opisati. Razlog je v tem, ker je Gnoza direktna Izkušnja Resnice, medtem ko je celotno naše življenje zgrajeno na indirektnih izkušnjah. Do trenutka, ko se prične formirati Ego ali Jaz, je zavest otroka potopljena v neidentificiranem oceanu enosti. Od takrat naprej pa so vse izkušnje, ki jih doživlja v življenju indirektne. To so razne čutne, emocionalne, intelektualne, parapsihološke in celo spiritualne izkušnje. Glavna značilnost indirektnih izkušenj je, da v njih obstaja razlika med subjektom in objektom. V osnovi je ta razlika med subjektom in objektom, ki ločuje človeka od vsega obstoječega, iluzorna. Ampak dokler se ne javi direktna zavest o tej iluzornosti, je ona boleče prisotna v človeku. Trenutek izginotja te iluzije je trenutek doživetja Gnoze, ki je po svoji naravi Direktna Izkušnja Resnice.

Če je Resnica spregovorila v tebi, ko bereš to vabilo, je tvoje mesto na delavnici.

Korona

BREZPLAČNE IFA DIVINACIJE, GLEDE KORONA SITUACIJE


MOGOČE JE PRIŠEL ČAS, DA STOPIMO SKUPAJ IN POMAGAMO DRUGIM PO SVOJIH ZMOŽNOSTIH.

OD 26. MARCA 2020, NAPREJ VSAK DAN MED 11.00 IN 13.00 URO IZVAJAM BREZPLAČNE IFA DIVINACIJE, GLEDE KORONA SITUACIJE.

Divinacija je namenjena osvetlitvi posameznikovega  trenutnega stanja v odnosu do pandemije, poleg ocene ogroženosti zdravja, usmerja pozornost na odpravo panike in strahu, ki hromijo družbo  v večji meri kot pandemija sama.

Vsi zainteresirani me pokličite na 041 335 215, vsak dan med 11.00 in 13.00 uro.

Več: www.altorion.si

This will close in 15 seconds