Integralni Ekskalibur

Integralni Ekskalibur je sistem, ki ga je razvil Ž.M. Slavinski, in velja za osnovo vseh sodobnih gnostičnih duhovnih metod. Priporočljiv je predvsem za tiste, ki še nimajo praktičnih izkušenj z metodami samorazvoja, in želijo “vzeti življenje v svoje roke”.

V enem samem dnevu boste se boste naučili uporabljati mogočno orodje, s katerim si lahko neverjetno, skoraj čudežno olajšate življenje na vseh področjih. Človek na osnovi neposredne izkušnje uvidi, da so vsi vzroki njegovih neželenih stanj v njem samem, in da jih z Ekskaliburjem neverjetno lahko razgradi in nadomesti z želenimi.

Čeprav je delavnica namenjena usposabljanju za uporabo v vsakdanjem življenju, večina udeležencev odstrani nekaj svojih največjih problemov takoj. To je posledica metodologije, ki je usmerjena v prakso in se vse tehnike uporabljajo na konkretnih situacijah iz življenja praktika. Tečaj se izvaja v skupini, vendar je Ekskalibur sistem, ki je namenjen samostojnem delu praktika. Za korenite spremembe v vaši realnosti ne boste več potrebovali terapevta – le redno izvajanje Ekskaliburja. Navedene lastnosti so EKSKALIBUR postavile med najvrednejše metode samorazvoja na planetu, ki se hitro širi med ljudmi, ki si želijo povečati svojo uspešnost, učinkovitost in izboljšati kvaliteto svojega življenja.

Do nedavnega je bila pot duhovne in notranje usklajenosti strogo ločena od uspešnosti v vsakdanjem življenju. S pojavom EKSKALIBURJA se je situacija korenito spremenila. Med zadovoljnimi uporabniki tega sistema je veliko število najuspešnejših in najbolj cenjenih ljudi, od univerzitetnih profesorjev, uspešnih poslovnih ljudi do vrhunskih športnikov. Vsi so v EKSKALIBURJU odkrili učinkovito metodo za odpravljanje stresa in kreiranja prijetne realnosti, kot tudi sredstvo za fantastično izboljšanje svoje uspešnosti.

Pogoji za izvedbo:

  • prostor: kjerkoli, glede na število udeležencev
  • število udeležencev: od 4 do 8
  • trajanje: 8 ur
  • potrebujete notes in pisalo

Korona

BREZPLAČNE IFA DIVINACIJE, GLEDE KORONA SITUACIJE


MOGOČE JE PRIŠEL ČAS, DA STOPIMO SKUPAJ IN POMAGAMO DRUGIM PO SVOJIH ZMOŽNOSTIH.

OD 26. MARCA 2020, NAPREJ VSAK DAN MED 11.00 IN 13.00 URO IZVAJAM BREZPLAČNE IFA DIVINACIJE, GLEDE KORONA SITUACIJE.

Divinacija je namenjena osvetlitvi posameznikovega  trenutnega stanja v odnosu do pandemije, poleg ocene ogroženosti zdravja, usmerja pozornost na odpravo panike in strahu, ki hromijo družbo  v večji meri kot pandemija sama.

Vsi zainteresirani me pokličite na 041 335 215, vsak dan med 11.00 in 13.00 uro.

Več: www.altorion.si

This will close in 15 seconds