Default title

Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

IFA DELAVNICA – Goričko, 8. maj 2021

8 maja @ 10:00 - 18:00

Vabim te na Ifa delavnico.

Delavnica je namenjena vsem, ki imajo opravljen vsaj dafa imori (life reading) in interes poglobiti znanje in modrost glede sebe in sveta. Predstavljen bo celoten spekter procesov in ritualov, ki omogočajo notranjo stabilnost in rast, ne glede na zunanje okoliščine.
Razkorak med budnim in nezavestnim posameznikom se poglablja, nihanja v človeku in svetu so vedno bolj silovita in nepredvidljiva. Interes za ravnovesje in mir pospešeno raste povsod. Ifa, kot pradavni sončni orakelj, preobražen in prilagojen za sodobni čas, lahko nudi trdno oporo in usmerja človeka k lažjemu prepoznavanju bistvenih stvari, ki prebujajo resnično mišljenje, čutenje in voljo.

Poseben poudarek bo na ohranjanju povezave z višjim jazom človeka (ORI), ki je v sedanjem času izredno pomemben. Vsak udeleženec bo prejel osebno EBORI povezavo, to je povezava z višjim jazom, katero bo potem lahko izvajal samostojno zase in za druge.

Na delavnici bomo prilagodili in uskladili določene aspekte Ifa divinacije, procesov in ritualov, glede na aktualno svetovno situacijo.
S posebnim Ifa – Orunmila ritualom bomo posvetili vsa Ifa orodja.

Ostanite pogumni in budni!
Ire ooo
Robert

 

Kdaj: sobota, 8. maj 2021 od 10.00 do 18.00
Več info: 041 335-215 robert, E-mail: robert.lavtar@gmail.com

Podrobnosti

Datum:
8 maja
Čas:
10:00 - 18:00
Kategorija Dogodek:
Spletna stran:
www.altorion.si

Organizator

Robert Lavtar
Telefon:
041335215
Email:
info@altorion.si
Spletna stran:
www.altorion.si