RECALL YOURSELF

RECALL YOURSELF

AZAME

RECALL YOURSELF

RECALL YOURSELF

Slider

Kdor je spoznal sebe, je spoznal vse.

LIFE READING

Dafa Imori – Life reading je osnovni Ifa ritual, pri katerem se s pomočjo originalnih afriških pripomočkov odčita in aktivira življenjska energija posameznika v tem življenju.

INTENZIV GNOZE

Edini cilj Intenziva je neposredna – direktna izkušnja Resnice oziroma Gnoze. Alternativna tehnika omogoča, da posameznik doživi razsvetljenje preko osnovnih prastarih vprašanj (koanov): “Kdo sem jaz?”,” Kaj sem jaz?”, “Kaj je Življenje?”, “Kaj je drugo človeško bitje?”, itd…

Terapija z E-metrom

Simbioza pradavnih in sodobnih šamanskih terapij; emocionalno-spiritualna diagnostika s psiho-emocio metrom in terapijo celotnega življenja v eni sami seansi; odkrivanje in odpravljanje vseh vzrokov, ki omejujeo človeka na subjektivnem, telesnem in objektivnem nivoju;

Gnostični Trening

Trening je namenjen vsem, ki bi radi pobliže spoznali in izkusili gnostične sisteme samo realizacije. Osnovni proces v prvih mesecih bo Intenziv Gnoze v vseh svojih variacijah. Prvi treningi bodo potekali v sozvočju prastarega gnostičnega izraza AZAME – spomni se sebe.

Upcoming workshops

  1. ABUNDANTIA DELAVNICA – Goričko, 24. avgust 2019

    August 24 @ 10:00 - 21:00
  2. GNOSTIC TRAINING (Goričko, 31st of August 2019)

    August 31 @ 10:00 - 13:00

Cilje je bil, je in vedno bo – jasen in večen:

»Spoznaj, izkusi in živi SEBE!!«

Center Altorion predstavlja Gnostično celico v tem bipolarnem univerzumu mase, energije, časa in prostora, ki ga inspirirajo starodavne in sodobne gnostična gibanja, skupine in posamezniki, od začetka zavednega človeštva do sedaj.

Send message