AKTUALNO !

HOLOGRAMSKA ČASOVNA LINIJA- ŠAMANSKA DELAVNICA
sobota, 5. maj 2018 od 10.00 do 18.00
(beri spodaj)

*

NOTRANJA MAGIJA BESED
sobota, 12. maj, od 10.00 do 18.00
(beri spodaj)

*

INDIVIDUALNI PROCESI IN TERAPIJE:

Individualni programi:

(beri spodaj)

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

HOLOGRAMSKA ČASOVNA LINIJA- ŠAMANSKA DELAVNICA
– sobota, 5. maj 2018 od 10.00 do 18.00

 

Ta delavnica vključuje specialne tehnike, ki so se razvile iz prastarih skrivnih šamanskih tehnik zdravljenja, za zdravljenje travm sedanjega življenja, ki izvirajo iz maternice,  prejšnjih generacij ali prejšnjih življenj. To holografsko obrne vzorce slabosti v vzorce moči, ponovno prebudi stara vedenja in motivira k aktivnosti v prihodnosti. Tečaj vam bo dodal zelo močno in kristalno jasno dimenzijo o vašem sedanjem življenju.

Večina tehnik za redukcijo travmatičnih incidentov bazira na predpostavki, da je spomin lokalen in da ima klient »posnetek« sebe kot žrtve v določenem dogodku. S tem tečajem boste razvili pristop v holografski posnetek dogodka, pri čemer lahko doživite vse udeležence, so – kreatorje tega dogodka. Vez posameznika s preteklo travmo je ta, da ne želi vedeti, kako so se ostali vpleteni v tej situaciji počutili in kaj so o njej mislili. Delo s temi tehnikami je pogosto čudežno, ne glede na vrsto manifestacije, ki se zgodi (čustvena, vzorec travme).
Ko so znanja enkrat ločena od travme, se deli klientove duše, ki so bili ujeti v preteklosti, vrnejo k njem v spremenjeni obliki – kot kvaliteta življenja.

 

Potrebujete notes in pisalo.

 

KDAJ: sobota, 5. Maj 2018 od 10.00 do 18.00 ure

Kje:      Turistična kmetija Tremel, Bokrači 28, 9201 Puconci,
www.kmetija-tremel.si (glej zemljevid)
Cena:   120 € ( eu 200) pri predplačilu na TRR do vključno 30. aprila 2018 je cena 100 € (eu 160 )

Predplačilo:   TRR: ALTORION, D. O. O., Kukeč 30, 9206 Križevci
IBAN: SI56 3000-0001-0750-837
SWIFT/BIC: SABRSI2X (Sberbank)
(Namen plačila: delavnica intenziv april 2018)
Vse informacije:   www.altorion.si  Gsm: 041 335 215 (Robert)   Skype: robert.lavtar

 

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

NOTRANJA MAGIJA BESED
-sobota, 12. maj, od 10.00 do 18.00

 

Leta 2005 je Slavinski razvil metodo za odpravljanje neželenih stanj in problemov na popolnoma novi osnovi – na notranji moči besed. V praksi se je pokazala kot neverjetno hitra, elegantna in enostavna metoda.

Mnogi lingvisti smatrajo besedo kot dušo enega naroda in izginotje besede, jezika enačijo z izginotjem celotnega naroda. Enako so besede dojemali predstavniki romantične književnosti, da se kolektivni duh naroda izraža skozi njegov jezik….
Podobni podatki, ki jih je Slavinski dobival več let so akumulirali ogromno energije in v nekem trenutku je prišel do globokega uvida, da se z redukcijo besed reducira problem, dokler dokončno ne izgine.
Notranja magija besed vsebuje dve čudežni metodi: Ivana konec besed ter Verbalna redukcija in ekspanzija.

Potrebujete notes in pisalo.

Kdaj: sobota, 12. maj 2018 od 10.00 do 18.00 ure

Kje:      Turistična kmetija Tremel, Bokrači 28, 9201 Puconci, www.kmetija-tremel.si (glej zemljevid)

Cena:   120 € (pri predplačilu na TRR do vključno 8. maja 2018 je cena 100 €)

Predplačilo:   TRR: ALTORION, D. O. O., Kukeč 30, 9206 Križevci
IBAN: SI56 3000-0001-0750-837
SWIFT/BIC: SABRSI2X (Sberbank)
(Namen plačila: notranja magija besed – maj 2018)

Vse informacije:   www.altorion.si  Gsm: 041 335 215 (Robert)   Skype: robert.lavtar

 

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

INDIVIDUALNI PROCESI IN TERAPIJE

Poleg Ifa divinacij, life reading-ov, Šamanskega čiščenja – aktivacije zavesti telesa, individualnih procesov Spiritualnih procesov po Slavinskem (PEAT – nevtralizacija prvinskih polaritet, Memento – integracija preteklih življenj, IGI – individualni Gnostični Intenziv), toplo priporočam Perate proces, ki je rezultat dela zadnjih dveh let in v enem procesu združi tri različne sfere.

PERATAE PROCES Predstavlja individualni proces, kjer se tri različne sfere posameznika ali določenega problema obdelajo v enem neprekinjenem procesu, ki traja od 1-2 ure. Prvi segment predstavlja uporabo posebnih metod spiritualne tehnologije za odkrivanje in nevtralizacijo osnovnih kod – polarnosti (PEAT). V primeru, da ima oseba že nevtralizirane polarnosti, pa se izvaja posebni proces odkrivanja problema, ki se ga posameznik zaveda, ne more pa ga jasno definirati oziroma ga kljub naporom do sedaj ni uspel razrešiti. Sledi ustrezen proces spiritualne tehnologije, ki dotični problem razreši na najvišjem nivoju. Drugi segment predstavlja aktivacijo zavesti fizičnega telesa z uporabo šamanskih metod. V primeru, da ima oseba že aktivirano zavest fizičnega telesa, pa se s posebnimi šamanskimi procesi, predvsem s procesi na hologramski časovni liniji, odkrijejo in nevtralizirajo vse negativne odločitve in vplivi dotičnega problema iz prvega segmenta. Tretji segment predstavlja IFA Life Reading , ki tako z enim samim procesom zaključi proces manifestacije človekove usode v fizični realnosti. V primeru, da ima oseba že opravljen Life Reading pa se izvede IFA Divinacija z Oponom, ki točno določi vse potrebne aktivnosti, ki bodo pripeljale do tega, da se bodo v najkrajšem možnem času pozitivne spremembe realizirale v materialnem svetu. Peratae je ime gnostične skupnosti iz časov prakrščanstva in pomeni: ” Tisti, ki poznajo prehod!”

Procese izvajam v Prekmurju.

Obvezna je predhodna rezervacija.


Za vse procese je potrebna predhodna rezervacija termina !

Info: 041 335-215 (robert),

skype: robert.lavtar

www.altorion.si