AKTUALNO

ESCAPE FROM THE MATRIX – WORKSHOP
Goričko, 14. 15. and 16. December 2018
(beri spodaj)

*

INDIVIDUALNI PROCESI IN TERAPIJE:

Individualni programi:

(beri spodaj)

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

ESCAPE FROM THE MATRIX – WORKSHOP
Goričko, 14. 15. and 16. December 2018

 

 

Dragi Prijatelji!

Vabim vas na delavnico Izhod iz Matrice. Delavnica, ki je kot vse, kar izvajamo v Centru Altorion, usmerjena v praktično delo na sebi, usvojitev novih in tudi že znanih posodobljenih metod spiritualnega razvoja. Metode je večinoma razvil Slavinski in jih tudi objavil v knjigi z istim naslovom.
Cilj je odklop od etabliranega sistema, ki v svoji agoniji vleče s seboj vse, ki se ne znajo, ne zmorejo ali ne upajo popolnoma odklopiti in zahtevati zase popolno svobodo.

Delavnica je namenjena posameznikom, ki hočejo globlje dojeti sebe, svoje unikatno poslanstvo, doživeti lastne izkušnje prek meja našega univerzuma, energije, materije , časa in prostora. Teoretično bo predstavljena zgodovina planeta Zemlje in drugih civilizacij milijone let nazaj.


Delavnica vsebuje več sklopov oziroma metod:

– Intenziv Gnoze

– DP-4

– Lokomotivni proces, ki z uporabo gibanja, prostora in časa na neverjetno enostaven način nevtralizira travmatične izkušnje in jih zamenja s pozitivnimi.

– Nevtralizacija negativnih identitet.

– Univerzalni proces integracije globalnih polarnosti.

– Doživljanje paralelnega univerzuma in integracija paralelnega Jaza.

– Proces brisanja preteklosti in prihodnosti, ki omogoča posamezniku, da zares doživi pomen biti tukaj in zdaj.

– Integracija sence

Za več informacij sem na voljo osebno.
Arelena
Robert

Potrebujete blok in pisalo ter udobna oblačila.


Kdaj:
petek, sobota in nedelja, 14., 15. in 16. december 2018, začetek v petek ob 16.00 uri, zaključek v nedeljo ob 17.00 uri

Kje:
Turistična kmetija Tremel
Bokrači 28, 9201 Puconci
www.kmetija-tremel.si (glej zemljevid)
Na kmetiji Tremel nudijo tudi nočitev z zajtrkom po ugodni ceni. Pripravijo lahko tudi kosilo ali pa lahek obrok prinesite s seboj.

Cena:
celotna delavnica: 300 evrov, pri predplačilu na TRR do vključno 9. decembra 2018 je cena 250 evrov

Predplačilo:
TRR: ALTORION, D. O. O., Kukeč 30, 9206 Križevci
IBAN: SI56 3000-0001-0750-837
SWIFT/BIC: SABRSI2X (Sberbank)
(Namen plačila: delavnica Izhod iz Matrice 2018)

Vse informacije: 
www.altorion.si
Gsm: 041 335 215 (Robert)
Skype: robert.lavtar

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

INDIVIDUALNI PROCESI IN TERAPIJE

Poleg Ifa divinacij, life reading-ov, Šamanskega čiščenja – aktivacije zavesti telesa, individualnih procesov Spiritualnih procesov po Slavinskem (PEAT – nevtralizacija prvinskih polaritet, Memento – integracija preteklih življenj, IGI – individualni Gnostični Intenziv), toplo priporočam Perate proces, ki je rezultat dela zadnjih dveh let in v enem procesu združi tri različne sfere.

PERATAE PROCES

Predstavlja individualni proces, kjer se tri različne sfere posameznika ali določenega problema obdelajo v enem neprekinjenem procesu, ki traja od 1-2 ure. Prvi segment predstavlja uporabo posebnih metod spiritualne tehnologije za odkrivanje in nevtralizacijo osnovnih kod – polarnosti (PEAT). V primeru, da ima oseba že nevtralizirane polarnosti, pa se izvaja posebni proces odkrivanja problema, ki se ga posameznik zaveda, ne more pa ga jasno definirati oziroma ga kljub naporom do sedaj ni uspel razrešiti. Sledi ustrezen proces spiritualne tehnologije, ki dotični problem razreši na najvišjem nivoju. Drugi segment predstavlja aktivacijo zavesti fizičnega telesa z uporabo šamanskih metod. V primeru, da ima oseba že aktivirano zavest fizičnega telesa, pa se s posebnimi šamanskimi procesi, predvsem s procesi na hologramski časovni liniji, odkrijejo in nevtralizirajo vse negativne odločitve in vplivi dotičnega problema iz prvega segmenta. Tretji segment predstavlja IFA Life Reading , ki tako z enim samim procesom zaključi proces manifestacije človekove usode v fizični realnosti. V primeru, da ima oseba že opravljen Life Reading pa se izvede IFA Divinacija z Oponom, ki točno določi vse potrebne aktivnosti, ki bodo pripeljale do tega, da se bodo v najkrajšem možnem času pozitivne spremembe realizirale v materialnem svetu. Peratae je ime gnostične skupnosti iz časov prakrščanstva in pomeni: ” Tisti, ki poznajo prehod!”

Obvezna je predhodna rezervacija.


Za vse procese je potrebna predhodna rezervacija termina !

Info: 041 335-215 (robert),

skype: robert.lavtar

www.altorion.si