08/07/2013

AKTUALNO

APOKALIPTIK – 5 SKLOPNI INTERVALNI SEMINAR
GORIČKO OKTOBER IN NOVEMBER 2020

(beri spodaj)

*

APOKALIPSA 2020 – PREBOJ, APOKALIPTIK

(beri spodaj)

*

INDIVIDUALNI PROCESI IN TERAPIJE:

Individualni programi:

(beri spodaj)

***

2020 Ifa reading

(beri spodaj)

 

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

APOKALIPTIK – 5 SKLOPNI INTERVALNI SEMINAR
GORIČKO OKTOBER IN NOVEMBER 2020

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

APOKALIPTIK – 5 SKLOPNI INTERVALNI SEMINAR
GORIČKO OKTOBER IN NOVEMBER 2020


Apokaliptik pomaga drugemu prepoznati in ohraniti duhovni Jaz.
Tekom seminarja bomo uporabili vse sile in znanja, da združimo Platonski in Aristotelski koncept spiritualnega razvoja v eno.
Platon iz enosti doživlja svet. Aristotel preko sveta doživlja enost. Duh časa priporoča unijo obeh.
Opis 5 SKLOPNEGA seminarja je kratek, ker se širši kontekst razvije tekom seminarja, glede na spiritualne predispozicije udeležencev.

 

  1. sklop:  PADEC BABILONA, sobota, 17. oktober 2020, od 10.00 do 18.00 ure
Osvetlitev štiri – členosti človeškega bitja, prepoznavanje vzrokov, ki v človeku samem onemogočajo manifestacijo duha -Jaza. Uporaba metod, ki omogočajo preseganje živalskih impulzov, instinktov, gonov in poželenj, ter človekov duhovni Jaz postavijo na čelo človeka.
 
  1. sklop: PADEC ZVERI IN LAŽNEGA PREROKA, sobota, 24. oktober 2020, od 10.00 do 18.00 ure
Osvetlitev sil, ki so izven človeka in poskušajo zavirati človekov spiritualni razvoj. Trenutno smo priča njihovemu močnemu porastu. Gre predvsem za arimanične (dudu), luciferične (dudu behind the light) in asuras sile. Uporaba posebnih metod, ki omogočijo njihovo  razodetje v človeku in v svetu, kar posledično prinaša izničenje njihovega vpliva na apokaliptika.

 
  1. sklop: PADEC SORATHA, sobota, 31. oktober 2020, od 10.00 do 18.00 ure
Osvetlitev sil, ki poleg tega, da poskušajo zavirati človekov spiritualni razvoj, delujejo iz kozmičnega aspekta in poskušajo porušiti kozmični red, destabilizirati zemljo kot bitje ter porušiti naravne zakone. Uporaba posebnih metod, ki omogočajo njihovo razodetje in s tem izničenje njihovega vpliva na apokaliptika.
 
  1. sklop:  ZGODOVINA SPIRITUALNE EVOLUCIJE ČLOVEKA IN MISTERIJ NA GOLGOTI, sobota, 7. november 2020, od 10.00 do 18.00 ure
Osvetlitev spiritualne evolucije človeka. Od kje prihajamo, kje smo in kam gremo. Osvetlitev manifestacije bitja sonca kot Oziris, Apolon, Kristus in Orunmila. Misterij na Golgoti kot prelomni dogodek v zgodovini človeka.
 
  1. sklop: DUH ČASA MIHAEL IN DUH TIŠINE VIDAR, USMERITEV ZA NAPREJ, sobota, 14. november 2020, od 10.00 do 18.00 ure

Osvetlitev Mihaelove prerokbe od leta 2012 do 2033. Nujnost sodelovanja Platonskih in Aristotelovih spiritualnih praks. Formacija oaz svetlobe, svobode, enakosti in duhovnega bratstva.


Seminar vodi in koordinira Robert Lavtar.
Število mest na seminarju je selektivno omejeno.
Obvezen je predhoden osebi kontakt.

——————-Za vse dodatne informacije: 041 335 215  – Robert
 

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

INDIVIDUALNI PROCESI IN TERAPIJE

 

Potrebna je predhodna rezervacija termina !

Info: 041 335-215 (robert),

skype: robert.lavtar

www.altorion.si

…………………………………………………………..

Poleg Ifa divinacij, life reading-ov, Šamanskega čiščenja – aktivacije zavesti telesa, individualnih procesov Spiritualnih procesov po Slavinskem (PEAT – nevtralizacija prvinskih polaritet, Memento – integracija preteklih življenj, IGI – individualni Gnostični Intenziv), toplo priporočam Perate proces, ki je rezultat dela zadnjih dveh let in v enem procesu združi tri različne sfere.

PERATAE PROCES

Predstavlja individualni proces, kjer se tri različne sfere posameznika ali določenega problema obdelajo v enem neprekinjenem procesu, ki traja od 1-2 ure. Prvi segment predstavlja uporabo posebnih metod spiritualne tehnologije za odkrivanje in nevtralizacijo osnovnih kod – polarnosti (PEAT). V primeru, da ima oseba že nevtralizirane polarnosti, pa se izvaja posebni proces odkrivanja problema, ki se ga posameznik zaveda, ne more pa ga jasno definirati oziroma ga kljub naporom do sedaj ni uspel razrešiti. Sledi ustrezen proces spiritualne tehnologije, ki dotični problem razreši na najvišjem nivoju. Drugi segment predstavlja aktivacijo zavesti fizičnega telesa z uporabo šamanskih metod. V primeru, da ima oseba že aktivirano zavest fizičnega telesa, pa se s posebnimi šamanskimi procesi, predvsem s procesi na hologramski časovni liniji, odkrijejo in nevtralizirajo vse negativne odločitve in vplivi dotičnega problema iz prvega segmenta. Tretji segment predstavlja IFA Life Reading , ki tako z enim samim procesom zaključi proces manifestacije človekove usode v fizični realnosti. V primeru, da ima oseba že opravljen Life Reading pa se izvede IFA Divinacija z Oponom, ki točno določi vse potrebne aktivnosti, ki bodo pripeljale do tega, da se bodo v najkrajšem možnem času pozitivne spremembe realizirale v materialnem svetu. Peratae je ime gnostične skupnosti iz časov prakrščanstva in pomeni: ” Tisti, ki poznajo prehod!”

Obvezna je predhodna rezervacija.


Za vse procese je potrebna predhodna rezervacija termina !

Info: 041 335-215 (robert),

skype: robert.lavtar

www.altorion.si

 


 

2020 Ifa reading