08/07/2013

AKTUALNO

RITUAL ZIMSKI SOLSTICIJ in letni Ifa reading 2021
Goričko, 21.12.2020

(beri spodaj)

*

INDIVIDUALNI PROCESI IN TERAPIJE:

Individualni programi:

(beri spodaj)

***

2020 Ifa reading

(beri spodaj)

 

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

RITUAL ZIMSKI SOLSTICIJ in letni Ifa reading 2021
Goričko, 21.12.2020

 

Dragi Prijatelji,

Vsako leto ob prehodu v nov zemeljski ciklus izvedemo ritual in letni Ifa reading za prihajajoči cikel oziroma leto. Letos se bo to zgodilo v ponedeljek, 21. decembra ob 11.02 uri. Pri tem se razkrijejo sile, ki bodo vplivale na človeka in svet do naslednjega zimskega solsticija.

Ritual se izvede točno ob času solsticija, nato pa sledi odčitavanje, kjer se razkrijejo smernice spiritualnega razvoja sveta in človeka v prihajajočem letu 2021.

Letos se zaradi izredno kompleksne in nepredvidljive situacije ritual izvaja na daljavo. Tako, da vsi zainteresirani za udeležbo pošljejo šopek las. Za vse udeležence bo izveden brezplačni Osebni Ifa reading za leto 2021.

Za vse ostale informacije me kontaktirajte direktno.

Ire ooo
Arelena
Robert

Kdaj:
ponedeljek, 21. december 2020 ob 11.02 uri.

Vse info:
041 335 215

 

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

INDIVIDUALNI PROCESI IN TERAPIJE

 

Potrebna je predhodna rezervacija termina !

Info: 041 335-215 (robert),

skype: robert.lavtar

www.altorion.si

…………………………………………………………..

Poleg Ifa divinacij, life reading-ov, Šamanskega čiščenja – aktivacije zavesti telesa, individualnih procesov Spiritualnih procesov po Slavinskem (PEAT – nevtralizacija prvinskih polaritet, Memento – integracija preteklih življenj, IGI – individualni Gnostični Intenziv), toplo priporočam Perate proces, ki je rezultat dela zadnjih dveh let in v enem procesu združi tri različne sfere.

PERATAE PROCES

Predstavlja individualni proces, kjer se tri različne sfere posameznika ali določenega problema obdelajo v enem neprekinjenem procesu, ki traja od 1-2 ure. Prvi segment predstavlja uporabo posebnih metod spiritualne tehnologije za odkrivanje in nevtralizacijo osnovnih kod – polarnosti (PEAT). V primeru, da ima oseba že nevtralizirane polarnosti, pa se izvaja posebni proces odkrivanja problema, ki se ga posameznik zaveda, ne more pa ga jasno definirati oziroma ga kljub naporom do sedaj ni uspel razrešiti. Sledi ustrezen proces spiritualne tehnologije, ki dotični problem razreši na najvišjem nivoju. Drugi segment predstavlja aktivacijo zavesti fizičnega telesa z uporabo šamanskih metod. V primeru, da ima oseba že aktivirano zavest fizičnega telesa, pa se s posebnimi šamanskimi procesi, predvsem s procesi na hologramski časovni liniji, odkrijejo in nevtralizirajo vse negativne odločitve in vplivi dotičnega problema iz prvega segmenta. Tretji segment predstavlja IFA Life Reading , ki tako z enim samim procesom zaključi proces manifestacije človekove usode v fizični realnosti. V primeru, da ima oseba že opravljen Life Reading pa se izvede IFA Divinacija z Oponom, ki točno določi vse potrebne aktivnosti, ki bodo pripeljale do tega, da se bodo v najkrajšem možnem času pozitivne spremembe realizirale v materialnem svetu. Peratae je ime gnostične skupnosti iz časov prakrščanstva in pomeni: ” Tisti, ki poznajo prehod!”

Obvezna je predhodna rezervacija.


Za vse procese je potrebna predhodna rezervacija termina !

Info: 041 335-215 (robert),

skype: robert.lavtar

www.altorion.si

 


 

2020 Ifa reading