AKTUALNO

EQULIBRIUM RITUAL,
ALASHE DELAVNICA IN
NEVIDNI ŠČIT DELAVNICA
Goričko, 22., 23. in 24. september 2018
(beri spodaj)

*

INDIVIDUALNI PROCESI IN TERAPIJE:

Individualni programi:

(beri spodaj)

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

EQULIBRIUM RITUAL,
ALASHE DELAVNICA IN
NEVIDNI ŠČIT DELAVNICA
Goričko, 22., 23. in 24. september 2018
***************
EQUILIBRIUM RITUAL
Sobota, 22. september 2018, od 19.00 do 23.00 ure

 

Jesenski Ekvinokcij, ki bo 23. septembra je čas ravnovesja v polnem pomenu besede. Noč in dan, tema in svetloba sta v popolnem ravnovesju. To je trenutek, ko se polarnosti zlijejo ena v drugo in je za kratek trenutek Enost dostopna vsem.
Posamezniku ali skupini, ki je zavestna tega procesa se odprejo vrata naslutenih dimenzij, svetov in davno pozabljenih povezav. Da bo to mogoče bomo s posebnimi procesi gnostične spiritualne tehnologije in šamanskim čiščenjem krvne hologramske linije nevtralizirali vse ovire spiritualne in genetske narave ter se na vrhuncu rituala povezali z energijami ESHU, ORUMNILA in ORI.
Proces poglobi zavest dojemanja dveh prvinskih vidikov človekovega obstoja, »jaz sem jaz« in »jaz sem vse«. Rezultat je fundamentalni notranji Mir, ki ga nobena igra polarnosti ne more vreči iz tira. To pa je v sedanjem času silovitih energetskih sprememb, privilegij redkih.Jesensko enakonočje je obenem tudi čas, ko se obira pridelek celotnega leta. Spomladi smo ob ekvinokciju sejali naše sanje, preko poletnega solsticija smo očistili sebe do fundamenta, zdaj pa prihaja čas realizacije resničnega sebe in pobiranja sadov preteklega dela.Prisotnost na kraju ni nujno potrebna, lahko posredujete majhen šop las.
Kdaj: Sobota, 22. september 2018, od 19.00 do 23.00 ure
Kje : zbirno mesto Turistična kmetija Tremel, Bokrači 28, 9201 Puconci, www.kmetija-tremel.si (glej zemljevid)
Cena: 80€ (za udeležence Alashe delavnice je ritual brezplačen)
Info: 041 335 215 ( Robert)
www.altorion.si
info@altorion.si

******************

ALASHE DELAVNICA
Nedelja, 23. september 2018, od 09.00 do 17.00 ure

 

Jesenski ekvinokcij je čas dojemanja in usklajevanja energij splošnega ravnovesja. Letos je pa izredno poudarek na eni stvari, in sicer na manifestaciji resničnega sebe, unikatne zavesti »jaz sem jaz«, v fizični realnosti – predpogoj za to, da se odmaknejo vsi zunanji vplivi okolice, preteklost in prihodnost.
Vsak udeleženec bo tekom delavnice osredotočen na 5 področij: usodo, zdravje, uspeh, odnose z drugimi ter premagovanje težav. Omenjena področja bo s pomočjo različnih metod in procesov spiritualne tehnologije, šamanstva in ifa, popolnoma razkril, spoznal ter jih nato s pomočjo zaključnega rituala ALASHE, manifestiral v fizični realnosti.
Alashe ritual bo izveden prvič in se praktično začne že z Equilibrium ritualom.
Kje: Turistična kmetija Tremel, Bokrači 28, 9201 Puconci,
www.kmetija-tremel.si (glej zemljevid)
Kdaj: Nedelja, 24. september 2018, od 9.00 do 17.00 ure
Cena: 120€
Info: 041 335 215 ( Robert)
www.altorion.si
info@altorion.si
***********************
DELAVNICA  NEVIDNI ŠČIT
Ponedeljek, 24. september, od 09.00 do 16.00 ure

 

Delavnica nevidni ščit je namenjena posebnim oblikam spiritualne zaščite in samoobrambe. Predpogoj je Itefa, Iyaami, Orosun in Awo imule iniciacija.
Vse konkretne informacije zaradi narave delavnice samo osebno.
Kje: Turistična kmetija Tremel, Bokrači 28, 9201 Puconci, www.kmetija-tremel.si (glej zemljevid)
Kdaj: Ponedeljek, 24. september 2018, od 9.00 do 16.00 ure
Cena: 210€
  • Za udeležence delavnice Nevidni Ščit je Equilibrium ritual in Alashe delavnica brezplačna!
Info: 041 335 215 ( Robert)
www.altorion.si
info@altorion.si

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

INDIVIDUALNI PROCESI IN TERAPIJE

Poleg Ifa divinacij, life reading-ov, Šamanskega čiščenja – aktivacije zavesti telesa, individualnih procesov Spiritualnih procesov po Slavinskem (PEAT – nevtralizacija prvinskih polaritet, Memento – integracija preteklih življenj, IGI – individualni Gnostični Intenziv), toplo priporočam Perate proces, ki je rezultat dela zadnjih dveh let in v enem procesu združi tri različne sfere.

PERATAE PROCES

Predstavlja individualni proces, kjer se tri različne sfere posameznika ali določenega problema obdelajo v enem neprekinjenem procesu, ki traja od 1-2 ure. Prvi segment predstavlja uporabo posebnih metod spiritualne tehnologije za odkrivanje in nevtralizacijo osnovnih kod – polarnosti (PEAT). V primeru, da ima oseba že nevtralizirane polarnosti, pa se izvaja posebni proces odkrivanja problema, ki se ga posameznik zaveda, ne more pa ga jasno definirati oziroma ga kljub naporom do sedaj ni uspel razrešiti. Sledi ustrezen proces spiritualne tehnologije, ki dotični problem razreši na najvišjem nivoju. Drugi segment predstavlja aktivacijo zavesti fizičnega telesa z uporabo šamanskih metod. V primeru, da ima oseba že aktivirano zavest fizičnega telesa, pa se s posebnimi šamanskimi procesi, predvsem s procesi na hologramski časovni liniji, odkrijejo in nevtralizirajo vse negativne odločitve in vplivi dotičnega problema iz prvega segmenta. Tretji segment predstavlja IFA Life Reading , ki tako z enim samim procesom zaključi proces manifestacije človekove usode v fizični realnosti. V primeru, da ima oseba že opravljen Life Reading pa se izvede IFA Divinacija z Oponom, ki točno določi vse potrebne aktivnosti, ki bodo pripeljale do tega, da se bodo v najkrajšem možnem času pozitivne spremembe realizirale v materialnem svetu. Peratae je ime gnostične skupnosti iz časov prakrščanstva in pomeni: ” Tisti, ki poznajo prehod!”

Obvezna je predhodna rezervacija.


Za vse procese je potrebna predhodna rezervacija termina !

Info: 041 335-215 (robert),

skype: robert.lavtar

www.altorion.si