news ENG

RITUAL EQUINOX IN PERATAE DELAVNICA
Goričko, 20., 21. in 22. marec 2018
(beri spodaj)
INDIVIDUALNI PROCESI IN TERAPIJE:

Individualni programi:

(beri spodaj)

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


 

RITUAL EQUINOX IN PERATAE DELAVNICA
Goričko, 20., 21. in 22. marec 2018 

Spomladansko enakonočje predstavlja nov začetek, novo rojstvo. Pričenja se nov ciklus ustvarjanja tako na individualnem kot širšem nivoju. V času zimskega solsticija odmre vse staro in isti trenutek se prične rojevati nov horizont, ki pa do ekvinokcija ostaja prikrit v globinah nezavednega. Ob ekvinokciju priplava na plan in se prične manifestirati najprej v zavesti človeka in nato v njegovi realnosti. Da bo ta manifestacija čimbolj jasna in popolnoma ozaveščena, bomo po Equinox ritualu izvedli Peratae delavnico.


RITUAL EQUINOX
Torek, 20. marec 2018

Ritual equinox bo usmerjen v manifestacijo ciljev, ki se bodo dokončno stabilizirali, materializirali in ozavestili tekom Peratae delavnice.
Vrhunec bo izveden točno ob času equinoxa, ob 17.16 uri.

Z implementacijo energij
ESHUOGUNORUNMILAIYAAMIAWO IMULE in OGBONI 
bomo neznane cilje (vezane na usodo, zdravje, uspeh, odnose in premagovanje ovir) prepoznali, znane pa zaščitili in okrepili.
Glede na dokaj težavno leto, ki je pred nami, znajo biti popolnoma drugačni kot pričakujemo.

Ritual je primeren za vse, ki imajo narejen life reading.

Udeležba ni obvezna, lahko pošljete le lase.

Cena je enaka kot ob udeležbi.

Ire ooo!
Robert

Kdaj: Torek, 20. marec, od 15:00 do 19:00 ure
Kje: zbirno mesto: Turistična kmetija Tremel, Bokrači 28, 9201 Puconci, www.kmetija-tremel.si (glej zemljevid)
Cena: 130€ (za vse, ki bodo prisotni na delavnici, je ritual brezplačen)
Vse informacije: 041 335 215 (Robert), skype: robert.lavtar, www.altorion.si


DELAVNICA PERATAE
Sreda in četrtek, 21. in 22. marec 2018

“Z močjo Resnice sem presegel vesolje!” (Faust)

Delavnica Peratae je namenjena vsem, ki že imajo narejen life reading in predstavlja naslednji korak k popolni svobodi posameznika s spiritualnega, telesnega in materialno-fizičnega vidika. Poudarek je na oblikovanju novih ciljev in odkrivanju optimalnih načinov njihove realizacije na vseh treh, navidezno ločenih ravneh:

raven atmana (notranji spiritualni svet),
raven fizičnega telesa in
raven materialno-fizičnega sveta.

Vse te ravni so med seboj povezane in konstantno vplivajo druga na drugo, vendar obstaja razlika.
Praksa intenzivnega dela zadnjih let je pokazala, da je možnost razrešitve najtrdovratnejših težav, vzorcev in različnih neželenih stanj najenostavnejša z vključitvijo vseh treh ravni hkrati.
Razrešitvi na spiritualni ravni sledi razbremenitev na telesni ravni, in to posledično pripelje do bliskovitih sprememb v vsakdanjem življenju.

Delavnica je posebna v tem, da se istočasno prilagodi tako posamezniku kot skupini.

Delavnico sestavljajo trije moduli, ki predstavljajo tri med seboj ločene enote:

1. modul: sreda od 10. do 18. ure:
GNOSTIČNA SPIRITUALNA TEHNOLOGIJA

Prvi modul zajema področje atmana, človekovega notranjega duhovnega sveta. Izvajajo se predvsem procesi spiritualne tehnologije Slavinskega. Gre za izrazito praktične metode, kot so intenziv gnoze, sunjata, DP-4, transcendent, PEAT, svetlobni dih, kreaton. Metode se, tako kot celotna delavnica, prilagodijo vsem udeležencem, ne glede na predhodne izkušnje. Tokrat bo poudarek na posebnih metodah in tehnikah, predstavljenih v knjigi Transcendent, ozaveščanje ciljev glede usode, zdravja, uspeha, odnosov in premagovanja težav.

2. modul: četrtek od 9. do 12. ure:
ŠAMANSKA DELAVNICA

Drugi modul zajema fizično telo z njegovim energijskim poljem. Izvajajo se aktivacija življenjske energije, vrnitev duše, hologramska časovna linija, odstranjevanje implantov in drugi šamanski procesi. Uporablja se tudi šamanski boben. Procesi se prilagodijo udeležencem, tako na individualni kot skupinski ravni.

3. modul: četrtek od 13. do 17. ure:
IFA DELAVNICA

Tretji modul zajema materialno-fizično raven – področja naše usode, zdravja, uspeha, medsebojnih odnosov in soočanja s težavami. Uporablja se IFA sistem. Vsem udeležencem bo narejena IFA divinacija, ki razkrije optimalno pot do realizacije želenih ciljev.

Delavnica Peratae je dobila ime po naših predhodnikih, najskrivnostnejši gnostični skupnosti iz obdobja 1. stoletja našega štetja in pomeni: “Tisti, ki poznajo prehod!”

Za vse udeležence delavnice je ritual equinox brezplačen. S seboj prinesite notes in pisalo.

Vodi: Robert


 

Kdaj:    sreda, 21. in četrtek, 22. marec 2018,
            – od 10. do 18. ure (sreda) in
– od 9.00 do 17.00 ure (četrtek)


Kje:      Turistična kmetija Tremel, Bokrači 28, 9201 Puconci,
www.kmetija-tremel.si (glej zemljevid)
Na kmetiji Tremel nudijo tudi nočitev z zajtrkom po ugodni ceni.


Cena:   160€ (pri predplačilu na TRR do vključno 15. marca 2018 je cena 130€)


Predplačilo:   TRR: ALTORION, D. O. O., Kukeč 30, 9206 Križevci
IBAN: SI56 3000-0001-0750-837
SWIFT/BIC: SABRSI2X (Sberbank)
(Namen plačila: delavnica equinox 2018)


Vse informacije:   www.altorion.si  Gsm: 041 335 215 (Robert)   Skype: robert.lavtar

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

INDIVIDUALNI PROCESI IN TERAPIJE

Poleg Ifa divinacij, life reading-ov, Šamanskega čiščenja – aktivacije zavesti telesa, individualnih procesov Spiritualnih procesov po Slavinskem (PEAT – nevtralizacija prvinskih polaritet, Memento – integracija preteklih življenj, IGI – individualni Gnostični Intenziv), toplo priporočam Perate proces, ki je rezultat dela zadnjih dveh let in v enem procesu združi tri različne sfere.

PERATAE PROCES Predstavlja individualni proces, kjer se tri različne sfere posameznika ali določenega problema obdelajo v enem neprekinjenem procesu, ki traja od 1-2 ure. Prvi segment predstavlja uporabo posebnih metod spiritualne tehnologije za odkrivanje in nevtralizacijo osnovnih kod – polarnosti (PEAT). V primeru, da ima oseba že nevtralizirane polarnosti, pa se izvaja posebni proces odkrivanja problema, ki se ga posameznik zaveda, ne more pa ga jasno definirati oziroma ga kljub naporom do sedaj ni uspel razrešiti. Sledi ustrezen proces spiritualne tehnologije, ki dotični problem razreši na najvišjem nivoju. Drugi segment predstavlja aktivacijo zavesti fizičnega telesa z uporabo šamanskih metod. V primeru, da ima oseba že aktivirano zavest fizičnega telesa, pa se s posebnimi šamanskimi procesi, predvsem s procesi na hologramski časovni liniji, odkrijejo in nevtralizirajo vse negativne odločitve in vplivi dotičnega problema iz prvega segmenta. Tretji segment predstavlja IFA Life Reading , ki tako z enim samim procesom zaključi proces manifestacije človekove usode v fizični realnosti. V primeru, da ima oseba že opravljen Life Reading pa se izvede IFA Divinacija z Oponom, ki točno določi vse potrebne aktivnosti, ki bodo pripeljale do tega, da se bodo v najkrajšem možnem času pozitivne spremembe realizirale v materialnem svetu. Peratae je ime gnostične skupnosti iz časov prakrščanstva in pomeni: ” Tisti, ki poznajo prehod!”

Procese izvajam v Prekmurju.

Obvezna je predhodna rezervacija.


Za vse procese je potrebna predhodna rezervacija termina !

Info: 041 335-215 (robert),

skype: robert.lavtar

www.altorion.si